ЗА НАС


Печенето е лесно! Създадохме този сайт за всички, които обичат да пекат, но не са докрай уверени в уменията си. Нашата цел е да ви убедим, че няма нищо сложно в печенето. Следвайте стъпките на изпитаните ни рецепти и ще се изненадате, колко лесно е да възпроизведете тези печива, ароматни и апетитни, от печката директно на вашата трапеза.За тези, които се страхуват да се доближат до фурната предлагаме съвети от нашите експерти, които подробно и разбираемо обясняват как се работи с маята. Все пак ние сме Лесафр, световен лидер и експерт в областта на ферментационните процеси и продукти за хлебопроизводство. Нашият главен приоритет е да създаваме иновативни и висококачествени продукти, адаптирани към нуждите на домакинствата и производителите, за да постигат всеки път еднакво добър резултат. Повярвайте ни, знаем всичко за маята и процеса на печене.

СЪВЕТИ

Ако се чудите откъде да започнете, разгледайте нашите рецепти, изберете любимата си категория закуски, пити, сладки, или друга предпочитана, започнете да експериментирате, ние сме до вас на всяка стъпка със съвети, снимки и указания.

РЕЦЕПТИ

Ако се интересувате и искате да научите повече за маята, разгледайте страницата ни посветена на нея.

МАЯТА

Ако искате да споделите с нас ваша проверена и любима рецепта, пишете ни на office.bg@lesaffre.com и ние с удоволствие ще я публикуваме, заедно с вашето име и снимки.

КОНТАКТИ

ПЕЧЕНЕТО
Е ЛЕСНО!

VIVO МАЯ